Atpakaļ

Palutini savu mīluli! Labāko Ziemassvētku dāvanu ceļvedis.

Tuvojoties gada nogalei, vērts palutināt arī savu mājas mīluli. Ielūkojoties Dino Zoo plašajā preču sortimentā, piedāvājam rūpīgas un pārdomātas dāvanu idejas, kas mājdzīvniekam būs noderīgas un iepriecinās to ik dienas.
 

1. Kvalitatīvai atpūtai – guļvieta sunim

Scruffs Thermal Box Bed” ir augstas kvalitātes guļvieta suņiem, kas ļauj uzturēt tajā siltumu arī ziemas aukstākajās naktīs. Tā ir mīksta un aprīkota ar paaugstinātām apmalēm, lai nodrošinātu dzīvniekam pēc iespējas lielāku komfortu. Guļvietas iekšpusē iestrādāts putu slānis, kas ir izolēts ar atstarojošu foliju, tai efektīvi palīdzot saglabāt dz­īvnieka izdal­īto siltumu. Guļvieta ir izgatavota no poliestera šķiedru auduma, ko var mazgāt veļasmašīnā 30° C temperatūrā. Par ērto vietu naktsmieram un atpūtas brīžiem īpaši priecāsies mājdzīvnieki, kuri cieš no artrīta, kā arī kucēni un senioru vecuma mīluļi, kam nepieciešams papildu komforts.

 

2. Funkcionāls un ērts – grozs ar spilvenu

“TRIXIE BE NORDIC Basket” ir vizuāli pievilcīga guļvieta, kas iederēsies jebkurā interjerā. Pīto vītolu zaru grozu papildina stepēts spilvens, kas izgatavots no mīkstas poliestera drānas un pildīts ar polsterējumu. Lai gan guļvieta paredzēta suņiem, ergonomiskā dizaina dēļ to novērtēs arī kaķi, savukārt saimniekus iepriecinās guļvietas vienkāršās kopšanas iespējas.

 

3. Rotaļām un fiziskam treniņam – koka kāpnes

Zīmola “Trixie” kāpnes ir izgatavots no priedes koka un piemērotas gan maziem un vidēja auguma suņiem, gan senioriem un slimiem dzīvniekiem, atvieglojot to pārvietošanos. Kāpnēm ir neslīdoši pakāpieni, tās ir viegli saliekamas un paredzētas dzīvniekiem līdz 50 kilogramu svaram. Pateicoties askētiskajam dizainam, kāpnes netraucēs telpas interjeram un būs lietderīgas gan mājdzīvnieka izklaidēm, gan ikdienas gaitām.

 

4. Atpūtai un spēlēm – mīkstā rotaļlieta

Mīkstā rotaļlieta – aitiņa suņiem “AFP Little Buddy Heart Beat Sheep” ir izgatavota no plīša un aprīkota ar sirdspukstu imitāciju, kas palīdz mierināt kucēnus, kuri saskaras ar atdalīšanās trauksmi. Tā ne tikai sniegs drošības sajūtu mazulim, bet arī mierīgākas naktis tā saimniekam.

 

 

5. Stratēģiskā spēle sunim

Stratēģiskā spēle suņiem “TRIXIE Dog Activity Poker Box” ir interaktīva spēle ar četriem dažādiem elementiem, kas var tikt izvietoti dažādos veidos. Rotaļlieta ir izgatavota no izturīgas plastmasas un aprīkota ar gumijas kājām, kas nodrošina tās neslīdamību. Spēli var izmantot ne tikai dzīvnieka izklaidēšanai, tam cenšoties tikt pie gardumiem, bet arī ikdienas barošanai.

 

6. Dzirdinātava

“TRIXIE Duo Stream Automatic Water Dispenser” ir automātiska dzīvnieku dzirdinātava, kas saglabā ūdeni vienmēr svaigu, jo neļauj tam stāvēt nekustīgam. Pateicoties ogles filtram, ūdens ilgāk saglabājas tīrs, tajā nevairojoties mikroorganismiem un nerodoties nepatīkamam aromātam un nogulsnēm. Tā kā dzirdinātavai ir divas ūdens tecēšanas plūsmas, tik ikdienišķā nodarbe – padzeršanās mīlulim kļūs krietni aizraujošāka, motivējot to arī uzņemt vairāk šķidruma.

 

7. Gadžetu cienītājiem – automātiskā barotava

Automātiskajā barotavā “TRIXIE TX9 Smart Automatic Food Dispenser” ir lieliski izmantotas mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas, ievērojami atvieglojot ikdienas rūpes par mīluli. Tā ļauj dozēt dzīvniekam izsniegto barību un izveidot individuāli pielāgotu barošanas režīmu. Tā kā barotavā ir iebūvēta kamera, mikrofons un skaļruņi, saimniekam pat neesot mājās, ir iespējams ar dzīvnieku komunicēt, vadot barotavas darbību attālināti. Dāvana, kas būs teicami piemērota gadžetu cienītājiem un viennozīmīgi iepriecinās arī to četrkājaino draugus.

 

 

8. Bļodiņas ar statīvu

Dzīvnieku ēdienu bļodas pat visgaumīgāk iekārtoto virtuvi var padarīt nekārtīgu, īpaši, ja ēdājs lieki nesatraucas par apkārt izkaisītu barību vai otrādi apgāztiem traukiem. Lai to mainītu, izvēlies bļodiņas ar statīvu, kas vienmēr atradīsies savā vietā un ļaus dzīvnieka barošanai atvēlēto stūrīti uzturēt tīru. Komplektā ietilpst divas nerūsējošā tērauda bļodas ar 2,4 litru tilpumu un statīvs ar ērti regulējamu vēlamo augstumu, pateicoties tā aizspiežamajam stiprinājumam. Labā ziņa – bļodiņas var mazgāt arī trauku mazgājamajā mašīnā!

 

 

9. Neatvairāmam valdzinājumam – smaržas sunim

Būsim godīgi – jebkurš suns laiku pa laikam mēdz nepatīkami ost. Lai no nevēlamā aromāta atbrīvotos, vienlaikus nesagādājot ciešanas paša mīluļa degunam, izmanto īpaši suņiem radītās smaržas “Groom Professional Rhubarb and Custard Cologne”, kas ir piemērotas visu izmēru, šķirņu un dzimumu suņiem. To aromāts ir neuzkrītošs un ļauj atsvaidzināt dzīvnieka apmatojumu, maskējot nevēlamo smaržu. Līdzekli var izmantot gan starp mazgāšanās reizēm, kad par sevi liek manīt mitrais āra gaiss, gan pēc vannošanās.

 

 

10. Laiks spēlēm – rotaļu paklājiņš

Lai papildinātu ierastās aktivitātes, iepriecini mīluli ar patiesi aizraujošu dāvanu! Mīkstais aktivitāšu paklājs ir aprīkots ar slāņveida dizainu un dzīvniekam tīkamu tekstūru, kas stimulē un attīsta suņa maņas un intelektu. Lai gan paklājiņu iespējams izmantot dažādām rotaļām, vispiemērotākais tas būs dažādu gardumu paslēpšanai, ko suns varēs aizrautīgi meklēt.

 

 

11. Karaliskai atpūtai

“TRIXIE Livia Cuddly Cave” ir mīksta plīša guļvieta, ko par paslēptuvi var izmantot ne tikai kaķi, bet arī maza izmēra suņi. Tā izgatavota no poliestera šķiedru drānas pārvalka un putu polsterējuma un aprīkota ar neslīdošu pamatni. Guļvietu var mazgāt ar rokām, savukārt tās spilvena pārvalku – arī veļasmašīnā 40° C temperatūrā. Ļauj mīlulim izbaudīt karaliskas atpūtas mirkļus!

 

12. Guļvieta kaķim

“TRIXIE Nabou Basket” ir estētiska dizaina grozs, kurā ierīkot omulīgu guļvietu kaķiem. Tas izgatavots no izturīgas kokvilnas drānas un aprīkots ar mīkstu spilventiņu. Ērtākai groza pārvietošanai noderēs tā rokturi, un, pateicoties stilīgajam dizainam, tas lieliski iekļausies jebkura mājokļa interjerā.

 

13. Mājiņa kaķiem

Saki ardievas saplēstajam dīvāna stūrim un tapetēm! Mājiņa kaķiem “TRIXIE Salva Scratching Post” ļaus mīlulim ne tikai paslēpties no apkārtējo skatieniem, bet arī izbaudīt kārtīgu rotaļāšanās prieku. Mājiņa ir stabila un īpaši piemērota liela izmēra kaķiem. Tā aprīkota ar stabu, kas paredzēts nagu asināšanai un pārklāts ar sizala šķiedru virvi. Ērtākai gulēšanai noderēs komplektācijā iekļautie abpusēji lietojamie spilveni. Īsta pils mājas karalim!

 

14. No mājiņas par spēļu laukumu

“TRIXIE Humberto Scratching Post” ir daudzfunkcionāla mājiņa, kas kalpo gan kā spēļu laukums kaķiem, kas neļaus mājdzīvniekam garlaikoties, gan arī vieta, kur atpūsties un uzkrāt spēkus nākamajiem piedzīvojumiem. Mājiņai ir plīša apdare, savukārt nagu asināšanai paredzētie stabi ir pārklāti ar sizala šķiedru virvi. Tāpat komplektācijā ietilpst arī divas izturīgas polsterētas guļvietas – maisi un noņemams polsterēts šūpuļtīkls, kuru var mazgāt ar rokām. Pateicoties smagajai pamatplātnei, mājiņa izturēs pat trakulīgākās rotaļas, ļaujot mīlulim vienmēr droši piezemēties pēc leciena, kā arī ātri paslēpties, lai gatavotos nākamajam akrobātiskajam trikam.

 

15. Guļvieta kaķiem

 “Trixie Radiator Cuddly Bag” ir stilīga guļvieta – grozs liela izmēra kaķiem. Pateicoties iespējai grozu piestiprināt pie radiatoriem, to īpaši novērtēs siltumu mīlošākie dzīvnieki, savukārt stabilais metāla rāmis ļaus mīlulim grozā justies droši, bet divpusējie spilveni, kā arī polsterētā pamatne un groza aizmugurējā daļa palīdzēs baudīt vissaldāko miegu.

 

16. Glītam manikīram – nagu asināmais

Gofrēta kartona nagu asināmais Ziemassvētku tematikā ļaus dzīvniekam ne tikai uzasināt nagus, neapskādējot mēbeles, bet vienlaikus kalpos arī par aizraujošu rotaļlietu, ko novērtēs ikviens kaķis. Rotaļlietā paslēptās bumbiņas attīsta kaķa dabiskos mednieka instinktus un ļauj ilgstoši pavadīt laiku, jautri spēlējoties. Īpaša ziņa visiem kaķiem – rotaļlietas komplektācijā iekļauta arī kaķu zāle!

 

17. Intelektuāla rotaļlieta

“AFP Interactive Puzzle Cat Feeder” ir spēļu dēlis, kas rūpīgi izveidots, lai apmierinātu gan mājdzīvnieka vajadzību kustēties, gan liktu tam trenēt arī intelektuālās spējas. Rotaļlieta sastāv no dažādām atverēm un šķēršļiem, trenējot kaķa veiklību un nodrošinot jēgpilnu laika pavadīšanu. Dažādo grūtības pakāpju dēļ dēlis ir teicami piemērots arī vecākiem dzīvniekiem un kaķiem ar kustību traucējumiem.

 

18. Paliktnis ar bļodām

Komplektācijā ietilpst divas keramikas bļodas un no lakotas cietkoksnes izgatavots statīvs. Statīvam ir gumijotas kājas, kas samazina slīdēšanu, ļaujot dzīvniekam ērti paēst, kā arī starp bļodām un statīvu esošās gumijas detaļas nodrošina drošu to fiksāciju un novērš troksni ēšanas laikā.

 

19. Inovatīva tualete

“Cat It Design SmartSift” ir kaķu tualete, kas aprīkota ar mehānisku pakaišu izsijāšanas funkciju. Tā ir ērta un vienkārša lietošanā, kā arī piemērota dažāda izmēra kaķiem. Jāpiebilst, ka tualetes komplektāciju novērtēs ne tikai četrkājainie draugi. Pateicoties inovatīvajam dizainam, to saimniekiem tualetes uzkopšanā vairs nebūs jāizmanto lāpstiņa, lai izņemtu kaķa ekskrementus un sacementējušos pakaišus, padarot šo pienākumu krietni patīkamāku.

 

20. Rotaļlieta kaķiem

“Trixie Playing rod” kociņš ir klasiska kaķu rotaļlieta, kuras komplektācijā ietilpst divi viegli nomaināmi aksesuāri. Vieglo un elastīgo teleskopisko kātu var regulēt no 40 līdz 98 centimetriem, tā ļaujot saimniekam spēlēm ar mīluli nodoties arī no dīvāna ērtajiem augstumiem.

 

Plašākā dāvanu izvēle pieejama mūsu e-veikalā www.dinozoo.lv, kā arī Dino Zoo Pasaule Rīgā, Krasta ielā 52. Lai gaiši un mierpilni svētki!

 

 

 

Līdzīgi jautājumi

Mūsu eksperti spēs atbildēt uz jebkuru Jūsu jautājumu

Kur Rīgā var apgūt agility ar suni?

Sveiki! Kur Rīgā var apgūt agility ar suni?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

 

Nosūtu Jums linku ar treneriem Latvijā. Domāju ka šājā saraksta atradīsiet savējo.

http://www.dogs.lv/lv/apmacibas-sports/trenneri/

 

 

 

 

 

 

Kucēns čurā mājās

Mūsu kavalierītim ir 4,5 mēneši. Vārdu "pačurā" saprot, bet tikai to nedara pastaigās, bet tiklīdz kā ienāk atpakaļ dzīvoklī. Pēc nakts uzreiz ģērbjos un ņemu pavadu, lai ietu ārā, bet mazais jau paspēj pačurāt uz grīdas. Kā iemācīt, varbūt vajag kādu zoopsihologu?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Tas ir normāli :) Mēģiniet pēc iespējas ātrāk iznest viņu ārā pēc miega, ēšanas un spēlēšanas. Vediet viņu ārā pa dienu ik pēc 2-3 stundam, ja ir tāda iespēja.

zobārsts sunim

Labdien! Čivauvai pēc zobārsta un narkozes jau trešo nedeļu ir apgrūtināta elpošana. Rij skaļi siekalas un šķauda, klepo, krāc. It kā deguns arī ciet. Un paliek arvien sliktāk. It sevišķi naktīs grūti. Kas tas varētu but un ko darīt šajā situācijā?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

ja sunim pēc narkozes ir diskomforts , Jums jāsazinās ar veterinārārstu, kas sunim veica zobu tīrīšanu un to vajadzēja jau darīt laicīgi, negaidot trīs nedēļas. Katram dzīvniekam ir individuāla reakcija uz narkozi un arī pēc mutes dobuma sanācijas procedūras var būt komplikācijas.

Ar cieņu, 

Dino Zoo klīnika

Можно ли у вас оставлять собаку 18 лет па передержку

Можно ли у вас оставлять собаку 18 лет па передержку, на неделю. Усыпить не хочу. Порода Папильон, слепой, глухой, аппетит хороший, много пьёт, целый день в лежанке. Туалет делает на салфетке. Если можно привозить к вам на время отъезда, то какая цена в сутки?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Добрый день!

Мы не предоставляем подобную услугу. Обратитесь в клинику с круглосуточным стационаром, либо в гостиницу для собак.

Kucēns čurā dīvānā

Labdien! Kādēļ suns pēkšņi nokārtojas dīvānā? Mums ir 6 mēnešus vecs kucēns, kuru radinam iet nokārtoties ārā - dažreiz vēl gadās ķibeles mājās, tomēr pārsvarā jau izdodas nokārtoties ārā. Nokārtoties ejam vismaz ik pa 3h, tomēr pēdējās divas reizes suns starp pastaigām ir piečurājis dīvānu. Par negadījumiem mājās nekad neesam situši, bļāvuši uz viņu utt., arī nekādas lielas pārmaiņas nav notikušas un viņa ikdiena nav mainījusies. Kāds varētu būt iemeslsšādai rīcībai un ko darīt?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

 

Pārbaudiet vai sunim viss kārtībā ar veselību. Diskomforts urīnceļos arī var izraisīt šādu veselību.

franču buldogs

Добрый день. Как найти специалиста-консультанта по Французским бульдогам.

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien!

mūsu klīnikas speciālisti strādā arī ar franču buldogiem. Ja vēlaties pierakstīties uz konsultāciju, lūdzu zvaniet pa tālruni 67327923

Ar cieņu,

Dino Zoo klīnika

Sunim iesūkusies ērce

Pirms četriem gadiem iesūkusies ērce virs acs,laikus nepamanījām un ērce bija jau pamatīgi piesūkusies,kā suns pakasija ar kāju un ērce izkrita,unpēc tam pēc dažām dienām suns nevarēja pastaigāt,jo sāpēja ,sāpēja arī tad kad pieskartos,bijām pie vetārsta un uzrakstīja lietot 7dienas antibiotikas un nesteroido pretiekaisuma līdzekļi un izārstējās,bet pagājušā gada septembrī atkal iekoda ērce un bijām pilinājuši uz skausta advantix škīdumu,bet bija pagājis vairāk kā mēnesis,un tad savēlās spalva uz krustiem un uz astes spalvai tendence noiet šaurā strīpā,uzrakstīja antibiotikas uz nedēļu un pārgāja,tagadalspalva uz krustiem mazliet savēlusies,nopirku advantix iepilināju uz skausta(3dienas),bet negrib ka pieskaras,tad sāp un smilkst.kas tā varbūt par slimību. Sunīšam10gadiir maza auguma,šķirni nezinu. Ar cieņu Gunita.

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

diemžēl neapskatot dzīvnieku nav iespējams pateikt, kas viņam ir par slimību.

Jums jādodas pie veterinārārsta.

Ja vēlaties pieteikties uz konsultāciju Dino Zoo klīnikā, lūdzu zvaniet pa tālruni 67305943

 

Ar cieņu,

DINO ZOO klīnika

Почему собака чешет уши.

Почему собака чешет уши.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Если она делает это изредка, то ничего страшного. Если же каждый день, по несколько раз в день, то лучше обратится к ветеринару.

Suns klepo

Sveiki! Suns nakti guļ uz muguras un kaut kāda brīdi itka siekalas sakrējušas sāk klepot un tālāk iet gulēt uz savas muguras. Kad ir ļoti liela fiziska slodze arī ristās un pēc tam viss pāriet . Bijām pie vetārsta doma bija par klepu pirmo reizi padzeram zāles nepārgāja otro reizi mums iedeva antibiotikas tas arī dzeram uz to brīdi viss labi bija , tagad viss atsakās no jauna . Suns jūtas labi un neliecina nekas ka viņam būtu slikti , sirdi arī izklausīja viss ok Nezinu ko darīt šinī situācija ?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien!

Neizmeklējot suni ir grūti pateikt ko darīt, taču ja antibiotiku lietošanas laikā bija uzlabojums, iespējams, ka antibiotiku kurss bija par īsu. Lai atrisinātu šo situāciju, jums jādodas pie veterinārārsta. 

Ja vēlaties pieteikties uz vizīti Dino Zoo klīnikā, lūdzu zvaniet pa tālruni 67327923

 

Ar cieņu, 

Dino Zoo klīnika

Suns nepamatoti ir palicis agresīvs

Labdien, suns nepamatoti ir palicis agresīvs nevienu nelaižot tuvumā. Parasti atrodās voljērā, bet katru dienu izlaižam paskraidīt pie mājas(piesiets pie troses un ir visu to laiku uzraudzībā). Nesen bija agresīvs tikai pret mani(cilvēku kas reizi mēnesī atbrauc ciemos), bet šodien kad saimnieki nāca tuvumā voljēram sāka rūkt. Zobus neizrāda, bet rūc un skatās ar draudošu skatienu aste ir pacelta. Kad es biju ciemos un viņš bija izlaists(pirms sāka rūkt uz saimniekiem) nelaida mani tuvu, bet kārumus no manis ņēma un no attāluma atnesa bumbu un pa lēnām sāka nākt tuvāk un tuvāk man līdz ko atļāva pat paglaudīt, bet no rīta atkal bija tik pat agresīvs.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Kas ir mainījies suņa dzīvē? Cik bieži suns ir kontaktā ar cilvēku? Cik bieži un cik ilgi ar suni kāds darbojas? Vai sunim nav veselības problēmu? Jo bieži vien dzīvnieks, kurš cieš sāpes paliek agresīvs. Kā arī tas, ka suns visu laiku atrodas voljerā vai piesiets, var ietekmēt viņa psihi. Dzīvnieka vecums - pubertāte, briedums arī var ietekmēt uzvedību.