Atpakaļ

Gupija.

Sveiki! Kā jums šķiet spriežot pēc šī attēla, vai gupiju mammīte ir stāvoklī? Un ja jā, apmēram kurā stadijā? Jo iegādājos zivtiņas dažas dienas atpakaļ un nevaru salīdzināt, kāda šī gupija bija pirmstam, ar vai bez liela vēdera.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Labdien,iespējams... tikai  tad pašā sākuma stadijā :),jums vēl laiks jāgaida.Gupijām šis process ilgst pat līdz 40 dienām,atkarībā no ūdens temperatūras.

Līdzīgi jautājumi

Mūsu eksperti spēs atbildēt uz jebkuru Jūsu jautājumu

Cīnītājzivtiņa.

Mūsu gailitis, muns ir dekorācija tāda sabrukusi deserta pils gabals un viņš ir paslepies aiz tā un ātri elpo drīkst viņam dot tikai 4 graudinus bet mēs iedevām 5 un viņš ari ātri elpo muka ari ir mazie samini viņi pie filtra vislaik viņi ir paēduši bet mēs par gailiti uztraucamies tagad viņš saka kustēties izlaida no vietas

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,veiciet daļēju ūdens maiņu,iespējams akvārija ūdens kvalitāte ir pasliktinājusies.Grūti saprast no Jūsu rakstītā kas ir noticis.Atrakstiet kā kopjat savu akvāriju,tad varēšu palīdzēt ar padomu.Paldies.

Dekori akvārijā.

labdien. jautajums.Ka ir pareizi jaieliek klat figuras ( buru kugi kurs nopirkt) akvarija kur dzivo zivis un ir citas figuras. . Kada ir jaunas figuras apstrade pirms ievieto akvarija ??? Lai neizjauktu bio vidi akvarija.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien, ja šie dekori ir speciāli ražoti akvāriju vides iekārtošanas vajadzībām tie nevar saturēt toksiskas vielas vai sastāvēt no materiāliem kas kaitētu akvārija mikroflorai vai iemītniekiem.Pietiks ja pirms ievietošanas akvārijā vienkārši kārtīgi noskalosiet zem tekoša silta ūens.

Akvārijā slikti aug augi.

Akvarijs 100 l, Kā kopt dzīvzaļus augus? Zaļumi ļoti slikti aug, vai vispār neaug. Lapiņas mazas neizskatīgas. Zivtiņas :skalārijas, Lobeo.Ūsains liels samiņš, gurami. Filtrs un kompresors + termoregulēšana.Paldies

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien.Nepieciešama sīkāka informācija.Kāds ir akvārija ūdens PH un ūdens cietība? Kāds apgaismojums un cik h ir ieslēgts? Cik bieži tiek veikta akvārija tīrīšana,ūdens maiņa un kā?Paldies!

Akvārijs.

Vai akvārijā mainot 1/3 daļu ūdens, jaunais ūdens ir jānostādina diennaktī. Esmu no Rīgas, tākā Rīgas ūdens ūdens kvalitāte.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien ,pietiek ja nostādina 12h.Kāds tilpums ir Jūsu akvārijam?

Garneļu mazuļi.

Sveiki. Man ir 5 zilas garneles saprotu ka tie ir mazuļi vai viņus frīku laist kopā akvārija ar neoniem un samu. Bailes ka mazuļus neapēd .

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,Jums jāvērtē pēc izmēriem,ja kāda no zivīm var veselā veidā garneli dabūt mutē,tad noteikti arī apēdīs.Jāizaudzē līdz tādam izmēram lai tas nebūtu iespējams,tikai tad var laist kopā.

Cīnītājzivtiņa.

Labdien! Atbildod uz Jūsu jautajumu- zivtiņa tiek barota 1-2 reiz dienā ar 3-5 graudiņiem barības (pievienoju bildi), ūdens akvārija un pats akvārijs tiek tīrīts 1 reizi nedēļā, akvārija tilpums ir 6 vai 8 litri, kvadrātveida. Akvārijs atrodas netālu no loga, un logs netiek vērts vaļā, lai nerastos caurvējš, virs akvārija tiek turēta LED lampiņa, kas tiek ieslēgta no rīta līdz vakaram, apmēram 8-10 h. Sakiet, lūdzu, vai akvārija tīrīšana tiek veikta korekti- tīrot akvāriju tiek nostādināti 2 l krāna ūdens vismaz 24 h pirms tīrīšanas, akvārijs tiek tīrīts ar birsti un visi priekšmeti, kuri atrodas akvārijā, tā pat arī grunts, pēc tam tiek likts akvārijā, visi tīrie priekšmeti un tiek ieliec akvārija ūdens, nostādinātais ūdens un pārējais tilpums ar siltu krāna ūdeni, un daži pilieni ūdens kondicioniera-AquaSafe, un tas tiek ielaista zivtiņa ar 500 ml iepriekšējā akvārija ūdens.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,pieaugušu zivtiņu var barot 1x 2 dienās,tas būs pietiekami un uzlabos ūdens kvalitāti.Ūdenim pietiek ar 12h nostādināšanu.Ieteiktu nostādināt visu ūdeni ko lietojat maiņai un neliet klāt siltu no krāna.Katru reizi mazgāt grunti arī neieteiktu,jo tādā veidā Jūs izskalojat visu iepējamo mikrofloru kura tur varētu veidoties.Atcerieties ka akvārijam vienmēr jāizskatās tīram! Vai tīrot 1x nedēļā dekori un grunts izskatās netīri? Ja tā tad jāizvērtē kapēc .Ieteiktu arī veikt NO2 ,(nitrītu) testu.

Sams.

Labdien. Esmu tikusi pie 250l akvārija ar samu. Pēc skata atgādina Antsistrus. Bet cik esmu meklejusi info, tie kāposti izaug mazliet virs 10 cm. Šim ir 52 cm. Tāpēc rodas jautājums, kas viņš ir. Un vai drīkstu likt klāt citas zivis? Man otrā akvārijā 60l ir mazāks sams, ap 12 cm. Domāju vai drīkst apvienot, vai lielais viņu nenobeigs? Paldies.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien, manuprāt tas ir kāds no Pterygoplichthys.Parasti viņi nav agresīvi,bet zivtiņas kas veselā veidā iet tiem mutē, var apēst,tā kā vērtējat pēc izmēriem :).

Zivtiņu dzimums.

Labdien, man ir tāds jautājums : " Vai jūs varētu pateikt, kas šīs zivtiņas ir pēc dzimuma"? Bilde ir pielikumā. Paldies.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,bilde nav izdevusies precīzai dzimumu noteikšanai :),bet manuprāt tuvākā zivtiņa ir tēviņš ,tālākā mātīte.

Cīnītājzivtiņa.

Sveiki! Pagājis pus gada kopš cīnītājzivs iegādes, un kopš tā laika ir arī samazinājusies spuras zivij, sākotnēji bija ļoti plaša spura, tagad uz pusi mazāk.

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,zivtiņa neizskatās labi.Aprakstiet viņas dzīves apstākļus,kā un cik bieži notiek akvārija tīrīšana,barošana?Kādu barību lietojat un kāds ir Jūsu akvārija tilpums.Paldies!

Corydoras samiņi.

Labdien! Kāda būtu ieteicamā teperatūra corydoras samiņiem?

Ihtiologs

Atbild Ihtiologs, Ihtiologs

Atbilde

Labdien,ieteicamā akvārija ūdens temperatūra +25 grādi.