Atpakaļ

Kādos gadījumos mīlulim nepieciešama dermatologa palīdzība?

Tavs mīlulis kasās? Varbūt viņam ir kāda alerģija? Dermatologs var palīdzēt uzlabot dzīves kvalitāti ne tikai cilvēkam, bet arī mājdzīvniekiem.

Tāpat kā cilvēki, arī dzīvnieki mēdz būt pārlieku jūtīgi, saskaroties ar noteiktiem kairinātājiem. Mājdzīvnieku dermatologs specializējas dzīvnieku ādas, ausu, spalvu, nagu, mutes dobuma slimību diagnostikā un ārstēšanā. Dermatologs spēj rast atbildes, kāpēc dzīvnieks izjūt diskomfortu, un, līdz ar to, spēj ievērojami uzlabot mājdzīvnieka labsajūtu.

Noskaties video un uzzini, kādos gadījumos dermatologs var palīdzēt Tavam mīlulim.


*vizītei un laboratoriskajiem izmeklējumiem

Pieraksts pa tālr. 67327923
Uz tikšanos Krasta ielā 52!

Līdzīgi jautājumi

Mūsu eksperti spēs atbildēt uz jebkuru Jūsu jautājumu

Sveiki. Paņēmu sunīti, mazo vācu špicu. Auga kopā ar vecākiem un vēlvienu sunīti. Trešo dienu barojam ar sauso barību, taču suns turpina paķert zobos vienu sausās barības gabaliņu un skriet prom, atkal atgriežas, paķer un skrien prom. Reizēm arī aizrijas. Kas ir mums jādara, lai suns normāli paēstu? Iedomājos, ka varbūt citi suņi ir ņēmuši nost barību. Suņukam pašlaik 5 mēneši.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Varbūt sunītim ir ierasts uzņemt barību šādā veidā. Vai granulas izmērs atbilst suņa lielumam? Varat mazliet pieliet ūdeni klāt. Ja suns mēģina ēst ātri, tad var mēģināt piedāvāt sunim ēst no šāda tipa bļodiņas. 

https://www.dinozoo.lv/bloda-suniem-dog-fantasy-slow-feeder-small-black-18-x-5-cm/

 

Vai skotu terjers noteikti jāved pie friziera?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Ja suņu īpašniekam pietiek zināšanas par skotu terjeru spalvas kopšanu un prasmes, tad var arī nevest.

Kur Latvijā meklet gludspalvaina retrivers kucenu?

Kur Latvijā meklet gludspalvaina retrivers kucenu,var but ari krustojums?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Par šķirnes kucēniem informāciju var saņemt sazinoties ar klubu:

http://www.dogs.lv/lv/klubi-un-audzetavas/skirnu-klubi/latvijas-labradoru-retriveru-skirnes-sunu-audzetaju-klubs/

Bežšķirnes kucēnus var meklēt patversmēs.

Vēlējos uzzināt kā var iemācīt sunim iet nokārtoties uz "paladziņa"

Sveiki! Vēlējos uzzināt kā var iemācīt sunim iet nokārtoties uz "paladziņa" Itkā viņa jau ir gājusi tur nokārtoties, bet tomēr dara to arī uz grīdas. Sunim ir 6meneši

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Tas ir secīgs darbs. Kucēns nokartojās ik pēc 2-3 stundām. Parasti tas notiek pēc ēšanas, gulēšanas, spelēšanas un t.t. Ik pēc 2-3 stundām kucēns ir jāved ārā vai arī jāpiedāvā nokartoties uz paladziņa. Lai kucēnam būtu mazāka iespēja kļūdīties izvietojiet vairākus paladziņus. Kad kucēns "trāpīs" paladziņa, paslavējiet to. Ja viņs izvēlēsies nepareizo vietu, lamāt viņu nevajag, jo tas sagādās viņam stresu.

Zooveikalā var iegādāties arī speciālu tualeti, kurā kucēns netiek klāt paladziņam. Piedāvājumā ir arī mazgājamie paladziņi, kurus arī nav tik vienkārši saplest.

Suņu izstādes

Sveiki kad notiek suņu iztādes kur var to redzēt? Vai ieeja ir jebkuram un bezmaksas? Un vai ir grauzēju iztādes? Paldies jau iepriekš patrīcija!

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Izstādes notiek brīvdienās Krasta iela 52. Pārsvarā tās ir suņu izstādes. Bet dažreiz gadā notiek arī kaķu izstādes.

Pasākumu sarakstu var redzēt:

https://dinozoopasaule.lv/lv/kalendars

Medikaments

У вас есть ветеринарный препарат palladia 50mg?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

 šādi medimkamenti mūsu aptiekās nav pieejami.

Ar cieņu ,

Dino Zoo klīnika

Suns čurā mājās

Labdien, lūdzu palīdzēt ar padomu. Mans pundurpinčers 1,3 gadi pa nakti čurā mājās konstantā vietā pie ārdurvīm. Izlaižu pagalmā pēdējo x ap pl22; pa nakti ir paradums mani modināt, katru nakti ceļos, lai izlaistu čurāt. Bet tāpat čurā arī mājās. Gribētu, lai nečurā un, lai nemodina. Kādas ir manas kļūdas? Viens dzīvnieks mājās, dzērienu noņemam ap pl20; ēd sausos graudiņus ar konserviem. Staidzinām 2x dienā, pluss pagalms. Pateicos jau iepriekš!

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Sāciet ar veselības pārbaudi. Ja ar veselību viss ir labi, pamainiet pārtiku. Iespējams ka tieši šī barība izraisa sunim slāpes.

Var pierādināt suni gulēt būrī. Šajā gadijumā suns nenāks Jūs modināt un diezvai čurās zem sevis.

Vai pēc sterilizācijas ir iespēja ka niknums samazinās?

Labdien! Mums ir 2g veca vidusāzijas aitu suņa meitene, ļoti nikna. Vai pēc sterilizācijas ir iespēja ka niknums samazinās?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Pēc sterilizācijas suns var kļūt mierīgāks. Bet būtiski rakstura īpatnības nemainīsies.

Bernes ganu suņa svars

Sveicināti! Bernes ganu suņa meitene ir 3 mēnešus un trīs nedēļas veca, sver 16kg. vai tas ir pietiekams svars, jo bažas rada sajūta, ka vienmēr ir izsalkusi? barojam 3x dienā jauktā ēdināšana - putra, kefīrs, gaļa, kartupeļi, biezpiens, vakaros sausa barība. labprat ēd augļus un darzeņus. Paldies! Ar cieņu, Digna

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Neredzot suni, grūti atbildēt uz šo jautājumu. Pakonsultējaties pie sava audzētāja vai arī ar veterinārārstu :)

Amerikāņu akitas kucēns. Kas man būtu jādara šeit latvijā, lai varētu vest uz izstādēm un pārot? No audzētavas ir visi dokumenti.

Labdien! Iegādājāmies amerikāņu akitas kucēnu? Ungārijas audzētavā ( latvijā, bai tuvāk neatradām) , kucēns ir ar ciltsrakstiem. Kas man būtu jādara šeit latvijā, lai varētu vest uz izstādēm un pārot? No audzētavas ir visi dokumenti.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labrīt!

Šājā jautājumā Jūs var konsultēt Jūsu audzētājs. Dokumentos ir norādīta informācija no kuras organizācijas un kluba ir Jūsu suns. Attiecīgī tieši šajā organizācija Jūs varat turpināt vaislas darbu.