Atpakaļ

Attārpošana

Labvakar.Iedevu sunim attarpošanas tableti un pēc +/- stundas viņš pakakāja.Vao tas ietekmē zāļu iedarbību?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Labdien!

Nē, defekācija neietekmē zāļu iedarbību.

Līdzīgi jautājumi

Mūsu eksperti spēs atbildēt uz jebkuru Jūsu jautājumu

zobārsts sunim

Labdien! Čivauvai pēc zobārsta un narkozes jau trešo nedeļu ir apgrūtināta elpošana. Rij skaļi siekalas un šķauda, klepo, krāc. It kā deguns arī ciet. Un paliek arvien sliktāk. It sevišķi naktīs grūti. Kas tas varētu but un ko darīt šajā situācijā?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

ja sunim pēc narkozes ir diskomforts , Jums jāsazinās ar veterinārārstu, kas sunim veica zobu tīrīšanu un to vajadzēja jau darīt laicīgi, negaidot trīs nedēļas. Katram dzīvniekam ir individuāla reakcija uz narkozi un arī pēc mutes dobuma sanācijas procedūras var būt komplikācijas.

Ar cieņu, 

Dino Zoo klīnika

Kucēns čurā dīvānā

Labdien! Kādēļ suns pēkšņi nokārtojas dīvānā? Mums ir 6 mēnešus vecs kucēns, kuru radinam iet nokārtoties ārā - dažreiz vēl gadās ķibeles mājās, tomēr pārsvarā jau izdodas nokārtoties ārā. Nokārtoties ejam vismaz ik pa 3h, tomēr pēdējās divas reizes suns starp pastaigām ir piečurājis dīvānu. Par negadījumiem mājās nekad neesam situši, bļāvuši uz viņu utt., arī nekādas lielas pārmaiņas nav notikušas un viņa ikdiena nav mainījusies. Kāds varētu būt iemeslsšādai rīcībai un ko darīt?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

 

Pārbaudiet vai sunim viss kārtībā ar veselību. Diskomforts urīnceļos arī var izraisīt šādu veselību.

franču buldogs

Добрый день. Как найти специалиста-консультанта по Французским бульдогам.

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien!

mūsu klīnikas speciālisti strādā arī ar franču buldogiem. Ja vēlaties pierakstīties uz konsultāciju, lūdzu zvaniet pa tālruni 67327923

Ar cieņu,

Dino Zoo klīnika

Sunim iesūkusies ērce

Pirms četriem gadiem iesūkusies ērce virs acs,laikus nepamanījām un ērce bija jau pamatīgi piesūkusies,kā suns pakasija ar kāju un ērce izkrita,unpēc tam pēc dažām dienām suns nevarēja pastaigāt,jo sāpēja ,sāpēja arī tad kad pieskartos,bijām pie vetārsta un uzrakstīja lietot 7dienas antibiotikas un nesteroido pretiekaisuma līdzekļi un izārstējās,bet pagājušā gada septembrī atkal iekoda ērce un bijām pilinājuši uz skausta advantix škīdumu,bet bija pagājis vairāk kā mēnesis,un tad savēlās spalva uz krustiem un uz astes spalvai tendence noiet šaurā strīpā,uzrakstīja antibiotikas uz nedēļu un pārgāja,tagadalspalva uz krustiem mazliet savēlusies,nopirku advantix iepilināju uz skausta(3dienas),bet negrib ka pieskaras,tad sāp un smilkst.kas tā varbūt par slimību. Sunīšam10gadiir maza auguma,šķirni nezinu. Ar cieņu Gunita.

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

diemžēl neapskatot dzīvnieku nav iespējams pateikt, kas viņam ir par slimību.

Jums jādodas pie veterinārārsta.

Ja vēlaties pieteikties uz konsultāciju Dino Zoo klīnikā, lūdzu zvaniet pa tālruni 67305943

 

Ar cieņu,

DINO ZOO klīnika

Почему собака чешет уши.

Почему собака чешет уши.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Если она делает это изредка, то ничего страшного. Если же каждый день, по несколько раз в день, то лучше обратится к ветеринару.

Suns klepo

Sveiki! Suns nakti guļ uz muguras un kaut kāda brīdi itka siekalas sakrējušas sāk klepot un tālāk iet gulēt uz savas muguras. Kad ir ļoti liela fiziska slodze arī ristās un pēc tam viss pāriet . Bijām pie vetārsta doma bija par klepu pirmo reizi padzeram zāles nepārgāja otro reizi mums iedeva antibiotikas tas arī dzeram uz to brīdi viss labi bija , tagad viss atsakās no jauna . Suns jūtas labi un neliecina nekas ka viņam būtu slikti , sirdi arī izklausīja viss ok Nezinu ko darīt šinī situācija ?

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien!

Neizmeklējot suni ir grūti pateikt ko darīt, taču ja antibiotiku lietošanas laikā bija uzlabojums, iespējams, ka antibiotiku kurss bija par īsu. Lai atrisinātu šo situāciju, jums jādodas pie veterinārārsta. 

Ja vēlaties pieteikties uz vizīti Dino Zoo klīnikā, lūdzu zvaniet pa tālruni 67327923

 

Ar cieņu, 

Dino Zoo klīnika

Suns nepamatoti ir palicis agresīvs

Labdien, suns nepamatoti ir palicis agresīvs nevienu nelaižot tuvumā. Parasti atrodās voljērā, bet katru dienu izlaižam paskraidīt pie mājas(piesiets pie troses un ir visu to laiku uzraudzībā). Nesen bija agresīvs tikai pret mani(cilvēku kas reizi mēnesī atbrauc ciemos), bet šodien kad saimnieki nāca tuvumā voljēram sāka rūkt. Zobus neizrāda, bet rūc un skatās ar draudošu skatienu aste ir pacelta. Kad es biju ciemos un viņš bija izlaists(pirms sāka rūkt uz saimniekiem) nelaida mani tuvu, bet kārumus no manis ņēma un no attāluma atnesa bumbu un pa lēnām sāka nākt tuvāk un tuvāk man līdz ko atļāva pat paglaudīt, bet no rīta atkal bija tik pat agresīvs.

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Kas ir mainījies suņa dzīvē? Cik bieži suns ir kontaktā ar cilvēku? Cik bieži un cik ilgi ar suni kāds darbojas? Vai sunim nav veselības problēmu? Jo bieži vien dzīvnieks, kurš cieš sāpes paliek agresīvs. Kā arī tas, ka suns visu laiku atrodas voljerā vai piesiets, var ietekmēt viņa psihi. Dzīvnieka vecums - pubertāte, briedums arī var ietekmēt uzvedību.

Sunim sirds problēmas

Labdien! Jorkšīras terjeram (2 gadi) veicot Rtg konstatēta apaļas formas sirds, kas esot palielināta. Ar ko mums būtu jārēķinās, kas būtu jādara? Dzīvnieks jūtas labi. Vismaz man tā šķiet. Nav nekādu pazīmju (nogurums, klepus utml), ka ir problēmas ar sirdi. Paldies

Veterinārārsts

Atbild Veterinārārsts, Veterinārārsts

Atbilde

Labdien,

visdrīzāk nepieciešams veikt sirds padziļinātu izmeklēšanu - ehokardiogrammu.

Diemžēl Dino Zoo klīnikā to veikt nav iespējams.

Kardiologi: 

  • Ziepniekkalna vet. klīnika (Dr. vet. med. Ilmārs Dūrītis) -67670043; 29807738 (Zaļenieku 14, Rīga)
  • Sensovet (Dr. vet. med. Ilmārs Dūrītis) - 67600109, (Vienības gatve 109, Rīga)
  • Pet city (Dr. Dita Stalte, Dr. Jekaterina Streļēviča) - 27776635, (P.Brieža 31, Rīga)

Ar cieņu,

Dino Zoo klīnika

Записать кота в парикмахерскую

Прошу записать кота в парикхмахерскую к Иво на Краста. Порода Мейнкун. Спасибо

Atbild Grūminga speciālists,

Atbilde

Labdien!

 

Pierakstus veicam pa telefonu 29390650 vai caur e-pastu frizetava@dinozoo.lv.

Borderkolija pastaigas

Vai borderkolijs justos labi dzīvokļu apstākļos, ja viņam nodrošinātu 2x dienā 1h pastaigu un brīvdienās garākas pastaigas? Vai broderkoliju var atstāt vienu pašu mājās?

Kinologs

Atbild Kinologs, Kinologs

Atbilde

Labdien!

Jā, protams. Galvenais dot sunim gan fizisko, gan mentālo slodzi. Kā arī no kucēnu vecuma iet uz suņu skolu. Border kolliji ir gudri un enerģiskie suņi. Tie ātri mācās gan labo, gan slikto :) Suni var atstāt vienu pašu mājās. Pie ta arī jāpieradinā suns no mazotnes.