3540 € ziedojums patversmju ķepaiņiem

3540 € ziedojums patversmju ķepaiņiem

Dzīvnieku aizsardzības mēnesim par godu, visu oktobri mūsu mājaslapā norisinājās "Dino Zoo iepriecina" labdarības kampaņa, kuras mērķis bija savākt pēc iespējas lielāku ziedojumu, lai varētu sniegt atbalstu ķepaiņiem no dzīvnieku patversmēm.

Kampaņas laikā ikviens mājdzīvnieka saimnieks tika aicināts dalīties ar foto, kurā redzams, kā tiek iepriecināts viņa mīlulis. Par katru iesūtīto mīluļa foto mēs - Dino Zoo, apņēmāmies ziedot 1 eiro dzīvnieku patversmju atbalstam un savu apņemšanos veiksmīgi esam realizējuši.

Kampaņas laikā tika iesūtītas 3540 iepriecinātu mīluļu fotogrāfijas, ko mēs, kā jau iepriekš solīts, pārvērtām 3540 eiro lielā zoopreču ziedojumā mūsu draugiem no dzīvnieku patversmēm "Ulubele" un "Labās mājas".

Lai sarūpētu to, kas patversmju iemītniekiem šobrīd visvairāk nepieciešams, lūdzām abu patversmju darbiniekiem iesūtīt mums vēlmju sarakstu. Un galu galā mūsu ziedojums izskatījās tā:

Dzīvnieku patversmei "Ulubele" noziedots: 220,8 kg premium klases konservi suņiem, 74,4 kg konservi kaķiem, 400 kg cementējošie pakaiši kaķu tualetei.

Dzīvnieku patversmei "Labās mājas" noziedots: 1416 kg cementējošie pakaiši kaķu tualetei.

Mēs, kopā ar dzīvnieku patversmēm "Ulubele" un "Labās mājas", sakām sirsnīgu paldies visiem kampaņas dalībniekiem par lielo aktivitāti un vēlmi iepriecināt bez mājām palikušos ķepaiņus. Tiekamies "Dino Zoo iepriecina" labdarbības kampaņā jau atkal nākamgad!

 

Iepērcies Dino Zoo e-veikalā

JOSERA

Barība suņiem, 12,5 kg

JOSERA

Iepērcies Dino Zoo e-veikalā

WALDSTREU OKO

Pakaiši kaķu tualetei, 10 l un 20 l

WALDSTREU OKO

Iepērcies Dino Zoo e-veikalā

ONTARIO

Konservi suņiem, 400 g

ONTARIO

Iepērcies Dino Zoo e-veikalā

CARNILOVE

Barība kaķiem, 400 g

CARNILOVE